Ν. Ηγουμενίδης: «Οι τελευταίες εξελίξεις δεν είναι αποκομμένες από το τέλος του πολιτικού αφηγήματος της ΝΔ»

Με δηλώσεις του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, ο  βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης παρενέβη σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. «Δεν μπορούμε να βλέπουμε τις τελευταίες εξελίξεις αποκομμένες από την τρέχουσα περίοδο», ανέφερε ο Νίκος Ηγουμενίδης. «Είναι περίοδος που πλησιάζει η έξοδος από τα μνημόνια, είναι περίοδος που ανοίγει ο δρόμος για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών και είμαστε στην περίοδο που για ορισμένους πλησιάζει η ώρα της δικαιοσύνης», σημείωσε ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου.

«Πλησιάζει το τέλος του πολιτικού αφηγήματος της ΝΔ και η ώρα που κάποιοι θα λογοδοτήσουν, όπως είναι η κοινωνική απαίτηση, στη Δικαιοσύνη», συμπλήρωσε στην παρέμβαση του στο “Ράδιο Κρήτη” ο Νίκος Ηγουμενίδης, υπογραμμίζοντας ότι «οι προβολείς της δημοσιότητας δεν έπεσαν όταν ανέβηκε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία από τους 153 βουλευτές στους 154».

Ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου τόνισε ότι δεν νιώθει ο ίδιος ότι απειλείται η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ σχετικά με τα τελευταία φαινόμενα εκφοβισμού και επιθέσεων σε βουλευτές, παρατήρησε: «Καταδικάζω όλες τις προσπάθειες καλλιέργειας φόβου στην ελεύθερη συνείδηση των βουλευτών όλων των κομμάτων, χωρίς αστερίσκους και χωρίς ψιλά γράμματα, χωρίς υποσημειώσεις».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί